_____________________
Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

Учење на даљину

Пројекат
ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________


Фото галерија

Нови изглед кабинета ликовне културе

Реновирана библиотека и свлачионице

Фестивал науке 2013. године

Фестивал науке, који се ове године одржавао на више локација у периоду од 5. до 8.12.2013. године, посетили су и наши ученици са својим разредним старешинама и учествовали су у интересантним интерактивним поставкама у простору СКЦ-а и старог Клуза. Погледајте како им је било занимљиво!!!
Јавни час атлетике

21.11.2013. године у нашој школи је одржан јавни час атлетике који је ученицима трећег и четвртог разреда одржао наш најпознатији атлетичар Драгутин Топић. Цео програм реализован је уз подршку ГО Чукарица.
Песник Драган Лакићевић-гост наше школе

Дана 20.11.2013. године у гостима нам је био Драган Лакићевић, писац и главни уредник Српске књижевне задруге. Госта смо дочекали како и приличи. Домаћини су били четрдесетак ученика петог, шестог и седмог разреда, с наставницама српског језика Бранком Брадић и Миром Тешић, и библиотекаркама Олгом Васић и Весном Гошовић. Сусрет је био врло инспиративан, како за ученике тако и за писца, и трајао је дуже од предвиђеног школског часа.
Градско првенство у пливању

На првенству основних и средњих школа града Београда, одржаног 18.11.2013.године, ОШ „Ђорђе Крстић“ учествовала je са 15 ученика. На самом такмичењу од свих основних школа ученици ОШ „Ђорђе Крстић“ су освојили највише медаља. Са освојених 7 медаља и то 2 златне, 1 сребрна и 4 бронзане медаље.
Еко фест 2013

Овогодишњи еко-фест отворен је соло наступима наше две ученице Марије Здравковић 7-4 и Јане Максимовић 1-1. Ученици 7-1, 7-4, 7-5 и 7-6 су водили радионице "Мајка Земља" и "Екомелодија" које су припремиле наставнице Илинка Милетић, Татјана Илић Марковић и Јасна Жугић у сарадњи са Центром за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју.
СДШБ

Поводом Светског дана школских библиотекара, 28. октобра 2013, у нашој школи је одржан семинар за наставнике и библиотекаре који заједничким радом постижу посебне резултате. Реч је о Смотри стваралаштва, чији је циљ да јавно прикаже и истакне најбоље примере из праксе на неколико тема из области сарадње наставника и библиотекара. Осим тога што је била домаћин семинара, наша школа је дала допринос његовом програму учешћем у ликовном конкурсу „У бојама смотре“. Учествовало је десеторо ученика из наше школе, са четрнаест ликовних решења за заштитни знак Смотре у различитим ликовним техникама, зеједно са менторком Драгицом Нешић. Награду за најуспешнији ликовни рад добила је Исидора Станковић, ученица 8. разреда из наше школе.
Четвртаци на екскурзији

Ученици четвртог разреда су ове школске године посетили Крагујевац, Опленац, Тополу и Орашац у склопу планиране једнодневне екскурзије.
Екскурзија шестог разреда

Ове године шестаци су ишли на једнодневну екскурзију 11. 10. на којој су посетили родну кућу Живојина Мишића, манастир Лелић, у Ваљеву су обишли Муселимов конак и Народни музеј и Бранковину.