_____________________
Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

Учење на даљину

Пројекат
ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________


Фото галерија

Екскурзија осмог разреда, 29. и 30. септембар 2013.

Дводневна екскурзија осмака била је реализована 29. и 30. септембра. Осмаци су посетили манастир Вазнесење у Овчарско-Кабларској клисури, етно село Сирогојно на Златибору, Дрвенград на Мокрој гори и манастир Рача у Бајиној Башти. Ноћење и дискотека били су организовани у хотелу Бели бор на Тари. На екскурзију су ишла сва одељења осмог разреда а за организацију је била задужена туристичка агенција "Liberty travel" из Београда.
Наставнички излет на Дивчибаре

Колектив наше школе је за викенд 14. и 15. септембра ишао на излет. Дестинација је била: Београд-Ваљево-Дивчибаре-Београд. У Ваљеву смо обишли Народни музеј са сталном поставком "Трећа димензија", Муселимов Конак - најстарија сачувана зграда у Ваљеву, манастир Лелић. Вече смо провели у хотелу уз пријатну вечеру са музиком. Други дан смо обишли возићем један од планинских врхова Краљев сто - са кога се виде део Шумадије, а шетњом кроз шуму и Црни врх....
Дан девојчица

Дан девојчица
Дан школе 19. 4. 2013.

Садржајна приредба, пуна сала гостију - председник општине, директори основних школа са општине, бивши ученици, бивши наставници, садашњи ученици, родитељи, сарадници, запослени школе...и пригодна закуска на крају, су допринели да се тога дана посебно осетимо важним што смо запослени, што учимо, радимо, дружимо се баш у овој школи. Надамо се да ће слике бар мало дочарати свечану и пријатну атмосферу, каква је била тога дана.
Ја имам таленатСвети Сава

Свети Сава - просветитељ, дипломата, законодавац, књижевник , ходочасник, сматра се једном од најзначајнијих личности српске историје, а Српска православна црква га слави као свеца. Његов култ се вековима негује у српском народу, па су тако и ове године ученици наше школе обележили Савиндан онако како су најбоље умели, песмом и рециталима из Савиног живота. У томе су им помогли наставници: Зора Филиповић, Наташа Дувњак, Јасна Жугић и Филип Рајковић, а домаћица славе је била педагог Тања Илић Марковић.
Вашар

Дана 13.12.2012. године ђачки парламент је организовао Новогодишњи вашар у холу наше школе. Сви ученици су дали свој допринос одличној организацији вашара а приход који је остварен иде у хуманитарне сврхе. Деца су сакупила 54 000 дин.
Конференција - комуникација и интеракција у савременој школи

У суботу, 8. децембра 2012. наша школа је била домаћин акредитованог стручног скупа - конференције Комуникација-интеракција-акција, у којој је учествовало око две стотине наставника и стручних сарадника из различитих делова Србије. Атмосфера је била радна, свечана и пријатељска.
Наша школа