_____________________
Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

РТС - Моја школа

Пројекат
Age is just a number


ВРШЊАЧКИ ТИМ


ЕКО ШКОЛА


ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________


Базен

Основна школа „Ђорђе Крстић“ једна је од ретких у Београду и Србији која има школски базен. У школском базену се веома успешно изводи редовна настава физичког васпитања, односно по један час недељно за свако одељење. Захваљујући томе наши ученици током целог осмогодишњег школовања имају прилику да науче све стилове пливања и да се правилно физички развијају.

У поподневним часовима базен је отворен и за децу из других школа са територије града Београда за коју организујемо обуку непливача и рекреативно пливање. Обуку изводе квалификовани тренери – професори физичког васпитања са лиценцом, а цена коришћења је најнижа у граду. Посебну пажњу посвећујемо исправности воде и температури. Редовну контролу исправности воде врши Градски завод за јавно здравље. Школа пливања ради од 16-22 часa а месечна цена за једно дете (три часа недељно) износи 3.500 динара. Уколико из једне породице два детета упишу Школу пливања цена за друго дете је 3000 динара месечно. Школу пливања могу да похађају  ученици школског узраста као и предшколци.

Имајући у виду све ове предности које нам пружа постојање и рад школског базена са поносом можемо да кажемо да су нашим ученицима пружени услови за бављење спортом далеко бољи него већини друге деце у Београду.
Пријаве за упис у школу пливања су у току .Пријавити се можете сваког радног дана на следеће телефоне: 011-2512-217 или 011-2512-440;