_____________________
Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

Учење на даљину

Пројекат
ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________


Одобрени уџбеници за школску 2020/21.

 Први разред    

Други разред

Трећи разред

Четврти разред

Пети разред

Шести разред

Седми разред

Осми разред


Поштовани родитељи,

По одлуци Савета родитеља и ове године је омогућена куповина уџбеника на рате. Ове школске године комисија Савета родитеља је за дистрибутера одабрала "Школски сервис Гајић"  а по потреби их можете контактирати на телефон 064 859 30 66.
За почетак, биће омогућена само куповина целог уџбеничког комплета, а накнадно ћемо омогућити и куповину одабраних књига. Упутства за куповину налазе се у анкетном листу у прилогу, па вас молим да се са садржајем пажљиво упознате.

Анкетни лист за први разред можете преузети овде

Анкетни лист за други разред можете преузети овде

Анкетни лист за трећи разред можете преузети овде

Анкетни лист за четврти разред можете преузети овде

Анкетни лист за пети разред можете преузети овде

Анкетни лист за шести разред можете преузети овде

Анкетни лист за седми разред можете преузети  овде

Анкетни лист за осми разред можете преузети овде


Поштовани родитељи,
 
Стекли су се услови да омогућимо куповину непотпуних уџбеничких комплета, на рате и у претплати преко одабраног дистрибутера.
Како бисмо  могли да обавимо наруџбину, неопходно је да анкету попуните и у папирној форми доставите у школу.
 
Анкетни лист за одговарајући разред, можете прузети са сајта школе у делу Одабрани уџбеници за школску 2020/21. . Документ преузмите, одштампајте, заокружите редни број испред жељених уџбеника, попуните тражене податке и исти доставите у школу. На главном улазу ће бити постављена кутија у коју можете предати попуњене анкете/ сагласности.
 
Уколико немате могућност да одштампате примерак анкете, дођите до школе да преузмете одштампани примерак па га након попуњавања опет доносите у школу и предајте на описан начин. Преузимање одштампаних анкета биће могуће сваког радног дана почев од 18.5.2020. у периоду од 9 до 13 часова.
 
Уплатом прве рате (до краја маја) потврђујете вашу заинтересованост да уџбенике купите на овај начин. На анкети су истакнуте цене, те сами можете израчунати укупан износ за плаћање и одредити месечну рату (мај, јун, јул, август). Упутство за плаћање налази се у склопу анкете.
 
Молим вас да при доласку у школу поштујете прописане мере заштите (маска, рукавице и обавезан пролазак преко дезобаријере).
 
 
За сва питања вам стојимо на располагању.
Срдачан поздрав
Управа школе