_____________________




Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

РТС - Моја школа





Пројекат




Age is just a number


ВРШЊАЧКИ ТИМ


ЕКО ШКОЛА


ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________






Хорфест у Ваљеву

Датум: 24. April 2017 12:39 Категорија: догађања

У Ваљеву, је одржан фестивал хорова, Хорфест, у периоду од 21. до 23. априла 2017. У суботу, 22.4.2017. у категорији Iб: дечји и хорови основношколског узраста, представио се и хор наше школе плаве смене, под називом Обојени вокали. Извели смо 4 нумере високо уметничког квалитета српских аутора, различитих жанрова, али све у трогласном ставу. Све композиције су се изводиле а cappella, осим једне, коју је хор отпевао уз клавирску пратњу наставнице Александре.На фестивалу су се представили хорови из Србије и Републике Српске. Од укупно 25 хорова, наш хор је освојио треће место.
После такмичења, одржан је Округли сто, где су чланови жирија у саставу др Драгана Јовановић, др Јелена Цветковић Црвеница и Божана Дивац коментарисале јавне наступе хорова, квалитет ансамбла, интонацију, начини извођења изабраних композиција, успешност извођења одабране композиције и изглед хора.
Ученици су у паузи имали прилику да се прошетају градом, да се одморе и играју у парку. У пријатној атмосфери домаћина и њиховим гостопримством, наши ученици су напустили град у поподневним часовима веома задовољни и пуни утисака. 
Захваљујемо се ГО Чукарица која је финансирала путне трошкове за ученике и наставницу музичке културе.