_____________________




Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

РТС - Моја школа





Пројекат




Age is just a number


ВРШЊАЧКИ ТИМ


ЕКО ШКОЛА


ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________






Акције Црвеног крста Чукарица

Датум: 26. Decembar 2017 08:31 Категорија: обавештење

Наша школа традиционално учествује у хуманитарним акцијама Црвеног крста Чукарица Трка за срећније детињство (у месецу октобру) и Један пакетић – много љубави (у месецу децембру).
У оквиру акције Трка за срећније детињство прикупљено је укупно 177 195,00 динара, а наша школа је учествовала са 19 800,00 динара. Прикупљена средства су расподељена на следећи начин:
1.      Ученику ОШ „Бранко Радичевић“ који живи у изузетно тешкој материјалној ситуацији уплаћено је 20 000, 00 динара на рачун родитеља;
2.      Ученицима ОШ „Вук Караџић“ који болују од мијелодисплазног синдрома уплаћено је 120 000, 00 динара на жиро рачун родитеља;
3.      Деци са Косова и Метохије уплаћено је 37 195, 00 динара који ће бити искоришћени за набавку новогодишњих пакетића за децу из Велике Фоче, општина Ораховац.
У оквиру друге акције Један пакетић – много љубави , наша школа је направила 50 новогодишњих пакетића које ће Црвени крст Чукарица испоручити болесној, социјално угроженој и деци ометеној у развоју са наше општине, Косова и Метохије и Републике Српске.
Црвени крст Чукарица се захваљује свим ученицима и родитељима који су узели учешће у овим хуманитарним акцијама.