_____________________


Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

Пројекат
ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


ЕКО ШКОЛА


ВРШЊАЧКИ ТИМ


_________________

 

_________________

 

_________________


_________________


Породични дан

Датум: 19. Novembar 2018 10:17 Категорија: обавештење

Позивамо ученике и њихове родитеље да узму учешће на манифестацији "Породични дан".  У суботу, 24.11.2018., од 10.00-13.00 , позивамо сву децу од 5 до 12 година са њиховим родитељима да проведу незабораван дан намењен целој породици. "Породични дан" се одржава у улици,  Масарикова 5, Палата Београд (улаз из Краља Милана).
Очекују их креативне радионице, савремена едукација, пуно дружења и забаве. Радионице сликање и цртање, музике , играње са дидактичким играчкама, спортски полигон са мерењима(висина, тежина,…), математичке мозгалице, говорно-језичка процена логопеда, психолошка процена, игра са роботима, квизови о познавању дечјих бајки и много тога још.
Посебно уживање за све посетиоце биће извођење класичне, џез и евергрин музике, дуета који води музичке радионице у оквиру пројекта “СПОНЕ систем стимулације”, Биљана Благојевић, пијанистикиња и Никола Улемек на кларинету. Све активности су потпуно БЕСПЛАТНЕ.
Због ограниченог броја места пријављивање је обавезно! Додатне информације и пријављивање родитеља и деце на: mail: mpsspone@gmail.com,   тел.: 064 9887793, 064 2407805,    
Мрежа професионалаца Србије "СПОНЕ"