_____________________




Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

РТС - Моја школа





Пројекат




Age is just a number


ВРШЊАЧКИ ТИМ


ЕКО ШКОЛА


ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________






Екскурзије

Датум: 15. Oktobar 2019 11:39 Категорија: обавештење

Поштовани родитељи,
 
Обавештавам вас да је данашња једнодневна екскурзија за ученике трећег и четвртог разреда одложена до даљњег. Разлог одлагања је то што, од четири постављена аутобуса, три нису прошла контролу саобраћајне полиције. Данас је у преглед аутобуса, осим саобраћајног полицајца била укључена и екипа из саобраћајне безбедности која је контролисала примену новог Правилника о начину обављања организованог превоза деце (више о њему можете прочитати овде ). Сви превозници који пружају овај вид услуга морају се ускладити са законским одредбама што изгледа нису урадили. По информацији коју сам добила из Љермонтове, данас је 36 аутобуса у Београду искључено са планираних екскурзија а међу њима и наша три.
 
Због јутрошњих дешавања, била сам принуђена да агенције које су планиране да изведу екскурзије сутра и прекосутра(Беосоник и Луи травел), контактирам и захтевам писану информацију о аутобусима који ће децу превозити (регистарски број возила, назив превозника, годиште аутобуса, да ли има обављен технички преглед у претходних 30 дана као и име и презиме шофера и да ли исти поседује лиценцу). Уколико агенције не доставе одговор на мој захтев или уколико одговор не буде задовољавајући, бићу принуђена да извођење екскурзија обуставим.
 
Што се тиче сутрашње екскурзије (седми разред) у току данашњег дана ћу обавестити разредне старешине о томе да ли ће се екскурзија реализовати или не. Разредне старешине петог и шестог разреда ће сутра добити информацију о томе да ли ће у четвртак екскурзија бити реализована. Што се тиче ученика трећег и четвртог разреда, који данас нису отишли на планиран излет, договорила сам се са представником агенције да излет организујемо у петак 18.10.2019. (како би искористили још један леп октобарски дан) ако је то могуће. Одговор ћу добити у току сутрашњег дана и о томе ћу обавестити одељењске старешине.
 
У случају отказивања екскурзија, новац ће у потпуности бити враћен родитељима.
 
Хвала на разумевању и срдачан поздрав.
За сва питања вам стојим на располагању.
 
Јелена Воларов, директор школе