_____________________




Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

РТС - Моја школа





Пројекат




Age is just a number


ВРШЊАЧКИ ТИМ


ЕКО ШКОЛА


ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________






Обавештење за родитеље

Датум: 16. Mart 2020 14:00 Категорија: обавештење


Поштовани родитељи

Услед тренутне епидемиолошке ситуације и проглашења ванредног стања, школе ће образовно-васпитни рад прилагодити новим условима. Настава на даљину је почела путем ТВ учионице коју организује МПНТР а емитује се на РТС3 каналу. Наставници ће ове садржаје допуњавати својим задацима и материјалима које ће ученици добијати или директно од наставника  електронским путем или путем веб места „Крстић у облаку“ које је у фази припреме. Молим вас да пратите наша обавештења на сајту школе, где ће бити постављени банери ка сајту Министарства и ка „Крстићу у облаку“.

 

Наставници ће радити према распореду часова који је постављен на сајту МПНТР https://rasporednastave.gov.rs/osnovne-skole.php .
Неопходно је да ученици прате лекције које се емитују на РТС-у а након тога, у сарадњи са својим предметним наставником, ураде задатке планиране за тај дан. О начину слања повратне информације треба да се договоре са самим наставником.

На веб месту „Крстић у облаку“ биће доступне електронске адресе свих наставника наше школе.

У реализацији наставе на даљину потребна нам је и ваша помоћ и подршка колико сте год у могућности  да је пружите. Разумемо да ће многи од вас радити од куће (те можда нећете имати слободан лаптоп или компјутер за учење на даљину) или ићи на своје радно место (те нећете бити у могућности да пратите и помажете својој деци око израде задатака и сналажења на интернету). Договорите се са одељењским старешином како да превазиђете те проблеме и имајте стрпљења и  разумевања, и за нас је овај начин рада новина, те нам треба мало времена да се организујемо. Молим вас да имате поверење у наше добре намере и жељу да и у оваквим условима наставимо да радимо свој посао.

За сва питања вам стојим на располагању.


Јелена Воларов, директор школе