_____________________




Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

РТС - Моја школа





Пројекат




Age is just a number


ВРШЊАЧКИ ТИМ


ЕКО ШКОЛА


ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________






Продужени боравак

Датум: 08. Maj 2020 09:38 Категорија: обавештење

Поштовани родитељи,
 
У току је спровођење припремних радњи поводом отварања продуженог боравка за ученике чији су родитељи исказали потребу за овом врстом услуге у току маја месеца.
На основу дописа који смо добили од МПНТР обавештавам вас о следећем:

-Продужени боравак почиње са радом 11.5.2020. у периоду од 7,30 до 16,30 часова сваког радног дана.
-Родитељи су у обавези да доставе потврде издате од стране свог послодавца о радном ангажовању у овом периоду.
-Формираћемо групе деце (не више од 9 ученика по групи) и распоред учитељица по групама. Спискови ће бити истакнути на главном улазу школе.
-Родитељи су у обавези да свако јутро измере температуру себи и свом детету пре доласка у школу. У случају повишене температуре дете не треба доводити у школу а о томе треба обавестити директора или учитељицу.
-Прихват ученика ће бити на главном улазу школе од 7,30 до 8,00 часова. Приликом довођења деце родитељ је у обавези да носи маску, тако да маска прекрива уста и нос, дезинфикује руке на улазу препаратом за дезинфекцију руку и пређе преко постављене дезобаријере и да уз минимално задржавање размени информације са учитељицом задуженом за прихват ученика. Кад год је то могуће, родитељи не треба да улазе у школу, како при довођењу, тако и у прихвату деце на крају дана.
-Приликом довођења/одвођења деце родитељи треба да воде рачуна о међусобној удаљености од других родитеља или наставника од отприлике 2 метра.
-Родитељ је у обавези да обезбеди посебну флашицу са водом која ће бити само за његово дете током боравка у школи.
-Сугерише се родитељима да деца доручкују пре доласка у школу а да им припреме и спакују ужину или суви оброк у зависности од дужине боравка детета у школи.
-Школа је у могућности да понуди родитељима ланч пакет који би достављала фирма Фан групо у договореном термину по цени од 163,00 динара по оброку. Ланч пакет је припремљен у појединачном паковању са пластичним прибором за једнократну употребу. За ову врсту услуге, родитељ се мора пријавити учитељици за три недеље маја (15 радних дана) нјкасније до петка 8.маја 2020. године. Сервирање хране биће организовано у учионицама у којима деца бораве.
-Током боравка у школи, ученици ће пратити ТВ наставу, радити домаћи задатак и остале активности које припреми учитељица. У складу са временским условима групе ће проводити време у школском дворишту у организованим физичким активностима.