_____________________




Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

РТС - Моја школа





Пројекат




Age is just a number


ВРШЊАЧКИ ТИМ


ЕКО ШКОЛА


ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________






Настава на даљину

Датум: 14. Mart 2021 10:15 Категорија: обавештење

У складу са препоруком Кризног штаба за сузбијање пандемије вируса COVID – 19 и одлуке Министарстава просвете, науке и технолошког развоја, од понедељка, 15.3. 2021.године, школа прелази на систем учења на даљину („онлајн“) за ученике од петог до осмог разреда.
Ученици првог циклуса (од 1. до 4. разреда) наставу похађају непосредно у школи, сваког радног дана по непромењеном распореду. Продужени боравак ради по постојећој сатници.
Ученици другог циклуса (од 5. до 8. разреда) имаће организовану наставу на даљину у реалном времену, обе смене у исто време и према важећем распореду часова. Ученици ће се укључивати у одређено време у своје „Гугл-учионице“, у оквиру којих ће пратити наставу кроз постављене материјале или неки други облик комуникације са својим наставницима. Часови ће трајати по 45 минута а настава ће се одржавати у поподневном термину, почев од 14 часова и у исто време за обе смене (плава и црвена). Сатница рада дата је у табели:


 

 
Након добијеног упутства школа је о новом начину рада обавестила све запослене, ученике и родитеље. Овај модел рада трајаће до одлуке надлежног министарства о промени начину рада, односно враћању на непосредни облик наставе.