_____________________




Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

РТС - Моја школа





Пројекат




Age is just a number


ВРШЊАЧКИ ТИМ


ЕКО ШКОЛА


ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________






Упис ученика у први разред

Датум: 19. Mart 2021 11:00 Категорија: обавештење


Поштовани родитељи,

Упис ученика у први разред школске 2021/2022. године почиње 1. априла и траје до 31. маја 2021. године. Заказивање термина за тестирање и упис ученика се може извршити путем еУправе или директним обраћањем школи.

Заказивање путем еУправе

Заказивање термина за тестирање и упис ученика може се извршити путем еУправе (https://euprava.gov.rs/). Родитељи сами бирају између понуђених термина за тестирање.Овај начин заказивања ће бити доступан родитељима од 22. марта до 28. маја 2021. године.
Потребно је да:
- Будете регистрован корисник, односно имате креиран налог на државном порталу за електронску идентификацију eID.gov.rs
- Покренете услугу на Порталу еУправа (Услуге → Образовање → еЗаказивање термина у ОШ)
Напомена 1: Термин можете да откажете 24 часа раније. Уколико не откажете термин и не дођете у заказаном термину у школу, систем Вам неће дозволити да наредних 14 дана резервишете нови термин за упис и тестирање детета у основну школу електронским путем. У том случају, родитељи ће морати директно да се обрате школи и закажу нови термин.

Заказивање термина директним обраћањем школи

За заказивање термина можете се обратити телефоном секретару ОШ ,,Ђорђе Крстић“ на број 011 2512 217 од 10.00-12.00 часова.
Документација за упис:
Родитељи приликом уписа детета не подносе ниједан документ у папирном облику – подаци из матичних књига рођених, евиденције пребивалишта и здравственог информационог система се прибављају по службеној дужности, електронским путем. Изузетно, ако је лекарски преглед обављен код приватног лекара, биће потребно да родитељ донесе потврду о извршеном лекарском прегледу у школу. Ипак препорука је да родитељи, уколико имају, понесу копију извода из матичне књиге за дете и копију лекарске потврде јер је потребно време да здравствена установа убаци документ у систем.


Више информација можете наћи овде:  strana/211/Upis-prvaka-202122/