_____________________
Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

РТС - Моја школа

Пројекат
ВРШЊАЧКИ ТИМ


ЕКО ШКОЛА


ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________


обавештење

Обавештење

Датум: 07. Novembar 2019 09:00 Категорија: обавештење


У петак 8. новембра 2019. обележавамо Дан просветних радника те ће тог дана настава бити скраћена. Часови ће трајати по 30 минута, поподневна смена почиње у 13 часова док ће продужени боравак радити по непромењеној сатници.

Дан примирја у Првом светском рату обележава се 11. новембра 2019. (понедељак) а на основу школског календара то је нерадни дан. У уторак 12.новембра  радиће се по распореду за понедељак док ће се осталим данима радити по важећем распореду за тај дан.

Свим наставницима честитамo предстојеће празнике и желимo леп одмор.
 

Прочитај

Предавање

Датум: 29. Oktobar 2019 16:00 Категорија: обавештење


Поштовани родитељи,

Обавештавам вас да ће се у нашој школи реализовати бесплатне радионице за ученике на тему ефикасног учења. Програм се реализује уз подршку Министарства за рад, запошљавање, социјална и борачка питања а као бесплатан се спроводи у три београдске школе од којих је једна наша.

Предавање „Научите да учите“ је иницијална активност и намењено је заинтересованим родитељима и ученицима четвртог, петог и шестог разреда. То ће бити прилика да се родитељи ближе упознају са садржајем програма и да своју децу пријаве за похађање бесплатних радионица које ће се реализовати у нашој школи у новембру и децембру.

Предавање ће се одржати у свечаној сали ОШ „Ђорђе Kрстић“ у понедељак 4.новембра у 19,15 часова те позивамо све заинтересоване родитеље да са децом дођу и информишу се о програму.


Прочитај

Екскурзије

Датум: 22. Oktobar 2019 14:02 Категорија: обавештење


Поштовани родитељи,
Након састанка са представницима туристичких агенција Беосоник и Луи травел одлучено је да се отказане екскурзије реализују у току ове недеље и то:
 
У среду 23.10.2019. на екскурзију иде шести (Ваљево, Бранковина) и трећи разред (Сремски Карловци, Фрушка гора)
У четвртак 24.10.2019. на екскурзију иде четврти (Опленац, Топола) и седми разред (Ресавска пећина, Деспотовац)
 
Све екскурзије крећу у 8 часова.
Представници агенција су на састанку потврдили да сви шофери и аутобуси поседују потребну документацију.

Прочитај

Екскурзија за пети и шести разред

Датум: 17. Oktobar 2019 09:25 Категорија: обавештење

 
Поштовани родитељи,
 
Овога јутра на екскурзију је отишао само пети разред, док смо шести разред одложили за наредну недељу. Иако сам од агенције „Луи травел“ добила уверења да су сви аутобуси спремни за полазак, два шофера нису имала потребну лиценцу већ само потврду да је захтев за добијање лиценце уредно предат.
 
Ученици шестог разреда плаве смене остали су у школи и имаће наставу, док су ученици црвене смене враћени кућама а поподне долазе на часове по распореду за данашњи дан.
 
Хвала на разумевању

Прочитај

екскурзија - најновија вест

Датум: 15. Oktobar 2019 13:14 Категорија: обавештење

Поштовани родитељи,

Обавештавамо вас да се екскурзија за ученике трећег, четвртог и седмог разреда одлаже за наредну недељу. Термин ћемо утврди накнадно. 

Хвала на разумевању.

Прочитај

Екскурзије

Датум: 15. Oktobar 2019 11:39 Категорија: обавештење

Поштовани родитељи,
 
Обавештавам вас да је данашња једнодневна екскурзија за ученике трећег и четвртог разреда одложена до даљњег. Разлог одлагања је то што, од четири постављена аутобуса, три нису прошла контролу саобраћајне полиције. Данас је у преглед аутобуса, осим саобраћајног полицајца била укључена и екипа из саобраћајне безбедности која је контролисала примену новог Правилника о начину обављања организованог превоза деце (више о њему можете прочитати овде ). Сви превозници који пружају овај вид услуга морају се ускладити са законским одредбама што изгледа нису урадили. По информацији коју сам добила из Љермонтове, данас је 36 аутобуса у Београду искључено са планираних екскурзија а међу њима и наша три.
 
Због јутрошњих дешавања, била сам принуђена да агенције које су планиране да изведу екскурзије сутра и прекосутра(Беосоник и Луи травел), контактирам и захтевам писану информацију о аутобусима који ће децу превозити (регистарски број возила, назив превозника, годиште аутобуса, да ли има обављен технички преглед у претходних 30 дана као и име и презиме шофера и да ли исти поседује лиценцу). Уколико агенције не доставе одговор на мој захтев или уколико одговор не буде задовољавајући, бићу принуђена да извођење екскурзија обуставим.
 
Што се тиче сутрашње екскурзије (седми разред) у току данашњег дана ћу обавестити разредне старешине о томе да ли ће се екскурзија реализовати или не. Разредне старешине петог и шестог разреда ће сутра добити информацију о томе да ли ће у четвртак екскурзија бити реализована. Што се тиче ученика трећег и четвртог разреда, који данас нису отишли на планиран излет, договорила сам се са представником агенције да излет организујемо у петак 18.10.2019. (како би искористили још један леп октобарски дан) ако је то могуће. Одговор ћу добити у току сутрашњег дана и о томе ћу обавестити одељењске старешине.
 
У случају отказивања екскурзија, новац ће у потпуности бити враћен родитељима.
 
Хвала на разумевању и срдачан поздрав.
За сва питања вам стојим на располагању.
 
Јелена Воларов, директор школе

Прочитај

Школа пливања

Датум: 04. Septembar 2019 11:10 Категорија: обавештење


У нашој школи, већ дуги низ година, веома успешно ради Школа пливања у склопу проширене делатности. Тренинзи се организују у вечерњим терминима и намењени су деци школског узраста са целе општине Чукарица. Упис за ову школску годину је почео. Први час је бесплатан па вас подсећамо да, кад дођете на упис, понесете опрему за дете.
Упис је понедељком, средом и петком у 18 часова а уторком и четвртком у 19 часова.
У могућности сте да бирате две варијанте месечне чланарине:
-три термина недељно (понедељак, среда, петак) ... 3500,00 РСД а за наше ђаке 3000,00 РСД
-два термина недељно (уторак и четвртак) ... 3000,00 РСД а за наше ђаке 2500,00 РСД


            


Прочитај

ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Датум: 26. Avgust 2019 14:16 Категорија: обавештење


Обавештавамо све ученике наше школе да школска 2019 / 20. година почиње у понедељак 2. септембра 2019. године и то по следећем распореду:

Плава смена (индекси 1, 2 и 3) - пре подне од 8 часова, а црвена смена (индекси 4, 5 и 6) - после подне од 14 часова.


Распоред ученика првог разреда по одељењима биће објављен у петак 30.8.2019. на главном улазу школе а свечани пријем ђака првака планиран је за понедељак 2. септембар и то: индекси 1,2,3 у 18 часова а индекси 4,5,6 у 19 часова. 


Свим ученицима желимо успешну предстојећу школску годину.

Прочитај

Завршни испит из математике одложен

Датум: 18. Jun 2019 10:12 Категорија: обавештење

Полагање завршног испита из математике које је било заказано за данас у 9 часова одложено је за четвртак, 20. јун 2019. године. Ученици ће тест полагати од 9 до 11 часова. 
Термин одржавања комбинованог теста неће се мењати и испит ће бити одржан у складу са Календаром активности за спровођење завршног испита за школску 2018/2019. годину, односно у среду, 19. јуна 2019. године.
Све остале активности у вези са уписом ученика у средње школе настављају се по утврђеном Календару.

Прочитај

Завршни испит 2019.

Датум: 06. Maj 2019 08:59 Категорија: обавештење

 

Министарство просвете објавило је Правилник о упису ученика у средњу школу, ПРАВИЛНИК О УПИСУ УЧЕНИКА У СРЕДЊУ ШКОЛУ  утврђује: мерила и поступак за утврђивање редоследа кандидата за упис у средњу школу, садржину, време, место и начин полагања пријемног испита, вредновање учешћа ученика осмог разреда на такмичењима и врсте такмичења чија се места вреднују, упис у школу под повољнијим условима ради постизања пуне равноправности и друга питања везана за упис у школу.


Календар уписних активности можете преузети ОВДЕ.

Информације о упису специјализованих ИТ одељења можете наћи ОВДЕ.

Конкурс за упис у средњу школу  преузмите ОВДЕ

Презентација са великог родитељског састанка одржаног 10.5.2019. можете преузети ОВДЕ

Пратите бодове, листу жеља и расподелу на сајту Министарства УПИС

Припремна настава за полагање завршног испита одржава се од 3.6. до 14.6.2019. у оквиру распореда часова по ком су ученици осмог разреда похађали наставу у другом полугодишту.

Упутство за ученике преузмите ОВДЕ

Упутство за родитеље преузмите ОВДЕ

Анализа уписа у средње школе преузмите  ОВДЕ

 

Прочитај