_____________________


_____________________
Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


ЕКО ШКОЛА


ВРШЊАЧКИ ТИМ


_________________

 

_________________

 

_________________


_________________


обавештење

Важно обавештење

Датум: 16. Decembar 2016 10:58 Категорија: обавештење

Обавештавамо Вас да ће у понедељак 19. децембра настава у нашој школи бити скраћена. Часови ће трајати по 30 минута а поподневна смена ће почети у 14 часова. Информације о раду продуженог боравка можете добити код своје учитељице.

Прочитај

Важно обавештење

Датум: 14. Decembar 2016 13:42 Категорија: обавештење

Петарде и разна пиротехничка средства постала су саставни део не само празничног весеља, већ и све чешћа дечја забава на рођенданским прославама и окупљањима. Отуда, повреде од петарди дешавају се свакодневно, а некада су толико тешке да угрожавају и живот.
Како би заштитили своје ученике, приморани смо да забранимо уношење петарди како у просторије школе, тако и  у школско двориште. Подсећамо све ученике да ће кршење ове забране бити најстроже кажњено.Прочитај

ПАНГЕА!!!

Датум: 06. Decembar 2016 08:11 Категорија: обавештење


У среду 7. децембра најбољи математичари наше школе још једном ће одмерити снаге на међународном такмичењу ПАНГЕА у организацији школе Бејза.
Свима желимо пуно среће и успеха на предстојећем такмичењу!

 
 

Прочитај

Химна школе

Датум: 05. Decembar 2016 10:35 Категорија: обавештење


Прочитај

Чисто лице Чукарице

Датум: 12. Oktobar 2016 21:47 Категорија: обавештење


Поштовани ученици и родитељи,
Позивамо вас да се прикључите акцији „ЧИСТО ЛИЦЕ СРБИЈЕ – ЧИСТО ЛИЦЕ ЧУКАРИЦЕ“ која ће бити организована у петак, 14. октобра у нашој школи. Циљ акције је прикупљање електронског отпада који ће бити рециклиран а сав приход од рециклаже биће уплаћен у хуманитарне сврхе (за лечење једног тешко оболелог дечака који живи на нашој општини).
Електронски отпад чине сви електрични уређаји попут рачунара, телевизора,монитора, мобилних телефона, фрижидера, сијалица, батерија, пегли, фенова, тостера а који нису више у употреби. Молимо вас да све старе електронске уређаје који се више не користе у вашим домовима донесете у школу у ПЕТАК, 14. ОКТОБРА. Пункт за сакупљање електронског отпада биће видно обележен. Уједно вас обавештавамо да акција траје и у суботу али тог дана електронски отпад можете однети на паркинг код спорстких терена у Кошутњаку.

 
 

Прочитај

Шах за младе

Датум: 12. Oktobar 2016 21:42 Категорија: обавештење


Шаховски клуб "Краљ" у сарадњи са основним школама и предшколским установама општине Чукарица под покровитељством општине Чукарица организовао је четврто Међународно отворено првенство Чукарице у убрзаном шаху за младе. Такмичење у убрзаном шаху одржано је у ОШ "Ђорђе Крстић" у Жаркову. Првенство Чукарице у убрзаном шаху за младе отворили су помоћник председника општине Чукарица Предраг Јеремић и директор школе Јелена Воларов а медаље најбољим такмичарима уручио је председник ГО Чукарица Срђан Коларић.
 
  

Прочитај

Чеп за хендикеп

Датум: 28. Septembar 2016 20:33 Категорија: обавештење

Наша школа ће и у току наредне школске године подржати хуманитарну акцију Чеп за хендикеп. Позивамо све наше ученике и њихове родитеље да се укључе и покажу своје велико срце. Из наше школе почетком септембра је отишао пун комби старих пластичних чепова.

 

Прочитај

Наши успешни ученици

Датум: 19. Septembar 2016 19:41 Категорија: обавештење


Наша јуниорска ватерполо репрезентација постала је шампион Европе победивши у финалу репрезентацију Италије у холандском граду Алфену. Ова вест нас је посебно учинила поносним, јер је члан репрезентације наш бивши ученик Радомир Драшовић. Рашо, желимо ти још пуно златних медаља и успешну спортску каријеру!
 

Прочитај

Школа пливања

Датум: 08. Septembar 2016 20:45 Категорија: обавештење

Прочитај

Срећан почетак нове школске године

Датум: 29. Avgust 2016 17:07 Категорија: обавештење


Поштовани родитељи и драги ученици,

Школска 2016/17. година почиње 1. септембра 2016. године. Тога дана ће, због организације Свечане приредбе поводом пријема нове генерације ђака првака, настава за ученике од 2. до 8. разреда бити скраћена а часови ће трајати по 30 минута.
 
Црвена смена (индекси 4, 5, 6) полази у школу пре подне од 8 часова;
Плава смена (индекси 1, 2, 3) полази у школу поподне од 14 часова.

Свим ученицима и њиховим родитељима желимо срећан почетак школске године!
Колектив ОШ "Ђорђе Крстић"

Прочитај