_____________________


_____________________
Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


ЕКО ШКОЛА


ВРШЊАЧКИ ТИМ


_________________

 

_________________

 

_________________


_________________


обавештење

Крај распуста

Датум: 09. Januar 2017 13:33 Категорија: обавештење

Школски распуст се завршава у уторак 10.1.2017. Ученици полазе у школу  у среду 11.1.2017. године. Плава смена (индекси 1,2,3) долазе на наставу пре подне а ученици црвене смене (индекси 4,5,6) поподне.

Прочитај

Новогодишњи празник

Датум: 04. Januar 2017 10:46 Категорија: обавештење

Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић је дао званично саопштење о продужењу распуста 9. и 10. јануара 2017. године. Министарство просвете пратиће епидемиолошку ситуацију па ће сходно томе одлучити о евентуалном продужењу Новогодишњег распуста.

Прочитај

Честитка

Датум: 28. Decembar 2016 10:57 Категорија: обавештење

Прочитај

Алекса млади шахиста

Датум: 26. Decembar 2016 22:03 Категорија: обавештење

Млади шахиста са Чукарице Алекса Петровић, ученик петог разреда Основне школе "Ђорђе Крстић" из Жаркова наставља да ниже успехе како у својој категорији тако и у игри са старијима.Децембарски турнири почели су 3. децембра у Батајници где је одржан традиционални 17. децембарски шаховски турнир на коме је Алекса играјући у групи дечака до 15 година освојио друго место са истим бројем поена као и првопласирани али нешто слабијим коефицијентом.Кадетско првренство Београда одржано је 10. и 11. децембра у основној школи "Иван Горан Ковачић" на Звездари. У конкуренцији дечака до 12 година Алекса је освојио треће место.Седам дана касније, 17. децембра одржано је и Отворено првенство Вождовца на коме је Алекса био први и освојио златну медаљу.Још једна златна медаља уследила је на Chess Fest-у, 24.децeмбра,у организацији ШК "Делфин" и Netmagazin.rs а под покровитељством градског Секретаријата за спорт и омладину. Алекса је био убедљиво први са остварених максималних девет поена из девет партија.

Прочитај

Важно обавештење

Датум: 16. Decembar 2016 10:58 Категорија: обавештење

Обавештавамо Вас да ће у понедељак 19. децембра настава у нашој школи бити скраћена. Часови ће трајати по 30 минута а поподневна смена ће почети у 14 часова. Информације о раду продуженог боравка можете добити код своје учитељице.

Прочитај

Важно обавештење

Датум: 14. Decembar 2016 13:42 Категорија: обавештење

Петарде и разна пиротехничка средства постала су саставни део не само празничног весеља, већ и све чешћа дечја забава на рођенданским прославама и окупљањима. Отуда, повреде од петарди дешавају се свакодневно, а некада су толико тешке да угрожавају и живот.
Како би заштитили своје ученике, приморани смо да забранимо уношење петарди како у просторије школе, тако и  у школско двориште. Подсећамо све ученике да ће кршење ове забране бити најстроже кажњено.Прочитај

ПАНГЕА!!!

Датум: 06. Decembar 2016 08:11 Категорија: обавештење


У среду 7. децембра најбољи математичари наше школе још једном ће одмерити снаге на међународном такмичењу ПАНГЕА у организацији школе Бејза.
Свима желимо пуно среће и успеха на предстојећем такмичењу!

 
 

Прочитај

Химна школе

Датум: 05. Decembar 2016 10:35 Категорија: обавештење


Прочитај

Чисто лице Чукарице

Датум: 12. Oktobar 2016 21:47 Категорија: обавештење


Поштовани ученици и родитељи,
Позивамо вас да се прикључите акцији „ЧИСТО ЛИЦЕ СРБИЈЕ – ЧИСТО ЛИЦЕ ЧУКАРИЦЕ“ која ће бити организована у петак, 14. октобра у нашој школи. Циљ акције је прикупљање електронског отпада који ће бити рециклиран а сав приход од рециклаже биће уплаћен у хуманитарне сврхе (за лечење једног тешко оболелог дечака који живи на нашој општини).
Електронски отпад чине сви електрични уређаји попут рачунара, телевизора,монитора, мобилних телефона, фрижидера, сијалица, батерија, пегли, фенова, тостера а који нису више у употреби. Молимо вас да све старе електронске уређаје који се више не користе у вашим домовима донесете у школу у ПЕТАК, 14. ОКТОБРА. Пункт за сакупљање електронског отпада биће видно обележен. Уједно вас обавештавамо да акција траје и у суботу али тог дана електронски отпад можете однети на паркинг код спорстких терена у Кошутњаку.

 
 

Прочитај

Шах за младе

Датум: 12. Oktobar 2016 21:42 Категорија: обавештење


Шаховски клуб "Краљ" у сарадњи са основним школама и предшколским установама општине Чукарица под покровитељством општине Чукарица организовао је четврто Међународно отворено првенство Чукарице у убрзаном шаху за младе. Такмичење у убрзаном шаху одржано је у ОШ "Ђорђе Крстић" у Жаркову. Првенство Чукарице у убрзаном шаху за младе отворили су помоћник председника општине Чукарица Предраг Јеремић и директор школе Јелена Воларов а медаље најбољим такмичарима уручио је председник ГО Чукарица Срђан Коларић.
 
  

Прочитај