_____________________


_____________________
Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


ЕКО ШКОЛА


ВРШЊАЧКИ ТИМ


_________________

 

_________________

 

_________________


_________________


догађања

ДАНИ ЕВРОПСКЕ БАШТИНЕ 2014.

Датум: 09. Oktobar 2014 16:03 Категорија: догађања


У Културном центру „Чукарица“, поводом манифестације ДАНИ ЕВРОПСКЕ БАШТИНЕ 2014, 26. септембра у 18 часова отворена је изложба „Историја писма и ширење писма“.

Отварању изложбе присуствовали су и чланови Новинарске секције наше школе Јелена Митић, Теодора Васић, Милица Аџић и Ивона Илић, ученице VI 4, и Анђела Александрић, Маја Данковић, Маша Дејановић и Николина Милосављевић, ученице VI 6, са наставницом Мирјаном Петровић Тешић.
 

Прочитај

Трка за срећније детињство

Датум: 09. Oktobar 2014 15:58 Категорија: догађања


“Трка за срећније детињство” је најмасовнија и најшире прихваћена рекреативно-хуманитарна активност Националног друштва Црвеног крста, усмерена ка остварењу трајног циља – непрекидном подмлађивању и омасовљењу чланства и волонтера Црвеног крста. Масовним учешћем у Трци деца и млади показују своје опредељење ка здравом начину живота и највишим хуманим вредности. Наша школа сваке године учествује у овој манифестиацији. Тако је било и у суботу, 4. октобра када су наставнице Јадранка Несторовић и Весна Новичић са групом ђака различитог узраста учствовале у трци кој са одржала на Чукаричком стадиону. У конкуренцији ученика првог и другог разреда Наш ученик Василије Пантелић је освојио друго место. Честитамо Василију као и свим ученицима који су учествовали у трци.
 
  

Прочитај

Маскенбал

Датум: 03. Oktobar 2014 09:01 Категорија: догађања

Традиционално обележавање Дечије недеље у нашој школи ове године је протекло у разним активностима. Маскенбала је изазвао највише одушевљења а назапаженије су биле маске Јесени. Најмлађи ученици су цртали кредама у боји по дворишту и оставили поруке одлазећем лету. Више фотографија са маскенбала погледајте овде.


 

Прочитај

Зубарка и прваци

Датум: 03. Oktobar 2014 08:58 Категорија: догађања


Школска зубарка  је посетила ђаке прваке и одржала им кратко предавање о хигијени зуба, и одговорила на сва питања радозналих малишана.
 

Прочитај

Обележавање Дана Европске баштине

Датум: 03. Oktobar 2014 08:53 Категорија: догађања


У суботу 27. септембра ученици седмог и осмог разреда су, са наставницом Бранком Брадић, посетили Вуков и Доситејев музеј, Саборну цркву и Народни музеј. Повод за ову посету је обележавање Дана Европске баштине и упознавање ученика са историјом српског језика.

Прочитај