_____________________


_____________________
Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


ЕКО ШКОЛА


ВРШЊАЧКИ ТИМ


_________________

 

_________________

 

_________________


_________________


Вест

Поводом штрајка просветних радника

Датум: 17. Novembar 2014 11:19 Категорија: обавештење

Обавештавамо све ученике и родитеље наше школе да се од понедељка 17.новембра 2014. настава у нашој школи одвија уобичајено. Часови трају 45 минута.

Прочитај

Градско првенство у пливању за основце

Датум: 15. Novembar 2014 10:01 Категорија: догађања


На првенству основних и средњих школа града Београда, одржаног 5. и 7. 11. 2014. године у спортском центу Милан Гале Мушкатировић, ОШ „Ђорђе Крстић“ је учествовала са 15 пријављених ученика.

Прочитај

Предавање: Индивидуални образовни план

Датум: 15. Novembar 2014 09:54 Категорија: догађања


У нашој школи се пуно пажње посвећује раду са децом којој је потребна подршка и раду и развоју. Зато организујемо састанке и предавања на којима размењујемо своја знања са едукација и искуства из праксе.
 
   

Прочитај

Обавештење

Датум: 13. Novembar 2014 07:41 Категорија: обавештење


Субота 15. новембар је радни дан. Радиће се по распореду за четвртак а часови  ће бити скраћени и трајаће по 30 минута. Поподневна смена почиње у 12 часова. Црвена смена иде у школу пре подне а плава поподне.
 

Прочитај

Наши ученици на Green Festu

Датум: 07. Novembar 2014 13:26 Категорија: догађања

Наши ученици су и ове године учествовали на "Green Fest"-у са две радионице које су осмислили и извели уз помоћ наставнице Илинке Милетић. Радионице "Ухвати снове" и "Здравље кроз уста улази" су припремљене у сарадњи са Центром за дневни боравак деце ометене у развоју и биле су веома запажене на овогодишњем фестивалу.

      


Прочитај

Нерадни дани 10. и 11. новембар

Датум: 07. Novembar 2014 12:42 Категорија: обавештење

На основу школског календара за 2014/15.које је прописало Министарство просвете,понедељак 10. и уторак 11. новембар су нерадни дани. Настава почиње у среду 12.новембра 2014. по важећем распореду смена(плава смена иде после подне а црвена пре подне).

Прочитај

Огледни час из српског језика

Датум: 04. Novembar 2014 14:26 Категорија: догађања

Огледни час из српског језика на тему "Српски рјечник Вука Стефановића Караџића" одржан је 25. септембра 2014. године у школској библиотеци са одељењем 8-6. Час је одржан у сарадњи са дечијим вртићем "Царић" а гости су били предшколац Хелена Илић и њена васпитачица Ангелина Селаковић Думбеловић. Хелена  на почетку рецитовала песму која је била мотивација за реализацију часа. Часу су присуствовали родитељи ученика 8-6 и студент Учитељског факултета Александра Пантић, бивши ђак школе. Час је осмислила и водила наставница Бранка Брадић, проофесор српског језика чија је главна идеја била да ученици покажу колико колико знају о реформаторском раду Вука Караџића. Осим тога ученици су разговарали о развоју српског језика тумачећи речи из Вуковог Српског рјечника. Фотографије са часа можете погледати овде.

Прочитај

Тромесечје

Датум: 03. Novembar 2014 11:38 Категорија: обавештење

Ове недеље се у нашој школи одржавају седнице поводом првог тромесечја. То је разлог што ће у понедељак, уторак и среду (3., 4. и 5. новембар) последња три часа у преподневној смени бити скраћена и трајаће по 35 минута.

Прочитај

Библиотечка секција на Сајму књига

Датум: 31. Oktobar 2014 08:28 Категорија: догађања

У четвртак 30. октобра чланови библиотечке секције са боблиотекаркама Олгом и Весном посетили су Сајам књига у Београду. Обишли су све што су претходног дана испланирали: штандове неколико наших издавача дечјих књига, Парк науке и изложбе у Дечјем павиљону. Учествовали су у промоцији "Херодотових заврзлама" (Завод за уџбенике) и у програму за децу Велике пустоловине аутора Дејана Алексића, Игора Коларова и Поп Д.Ђурђева. Највише су се задржали на штанду почасног госта Сајма, где су сазнали више о кинеској историји, традицији и култури.


      

Прочитај

Огледни час из српског језика

Датум: 31. Oktobar 2014 08:00 Категорија: догађања

Огледни час из српског језика на тему "Српски рјечник Вука Стефановића Караџића" одржан је 25. септембра 2014. године у школској библиотеци са одељењем 8-6. Час је одржан у сарадњи са дечијим вртићем "Царић" а гости су били предшколац Хелена Илић и њена васпитачица Ангелина Селаковић Думбеловић. Хелена  на почетку рецитовала песму која је била мотивација за реализацију часа. Часу су присуствовали родитељи ученика 8-6 и студент Учитељског факултета Александра Пантић, бивши ђак школе. Час је осмислила и водила наставница Бранка Брадић, проофесор српског језика чија је главна идеја била да ученици покажу колико колико знају о реформаторском раду Вука Караџића. Осим тога ученици су разговарали о развоју српског језика тумачећи речи из Вуковог Српског рјечника. Фотографије са овог часа погледајте овде.

Прочитај