_____________________
Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

РТС - Моја школа

Пројекат
Age is just a number


ВРШЊАЧКИ ТИМ


ЕКО ШКОЛА


ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________


Фото галерија

Школска слава 2015.

Пливачи

Посета Музеја науке и технике

Маскенбал 2014.

Традиционално обележавање Дечије недеље у нашој школи ове године је протекло у разним активностима. Маскенбала је изазвао највише одушевљења а назапаженије су биле маске Јесени. Најмлађи ученици су цртали кредама у боји по дворишту и оставили поруке одлазећем лету.
Хемија са првацима!

28. 4. 2014. ученици I2 су имали oгледни час у кабинету хемије са наставницом Љиљаном Ђурђевић. Реализована је наставна јединица ,,Хроматографија боја и природни индикатори“. Час је био одлично организован. Сваком ученику је био обезбеђен потребан материјал и средства, а од наставнице су добили детаљна и јасна упуства за рад. У демонстрационим огледима и практичном раду асистирали су старији ученици. Ученици су били одлично мотивисани и изузетно заинтересовани за рад. Час је био веома успешан. Наставница је одлично прилагодила наставне садржаје узрасту првог разреда. Ученици су се упознали са кабинетом хемије, начином, условима и средствима за извођење огледа, применили стечена знања и стекли нова путем открића, огледа и практичног рада.
Све што знамо о стварности проистиче из огледа!

За креативне наставнике и ученике отворене за нове идеје и учење, учионица је данас била тесна. У Галерији природних наука су биле изложене нове инсталације а ученици седмог и осмог разреда су изводили експерименте и демонстрирали занимљиве појаве својим млађим другарима.
Млади глумци

На општинском фестивалу "Кратке драмске форме" у организацији Културног центра Чукарице наши мали глумци су освојили прво место. Представу су припремиле учитељице Ивана Ћуковић и Данијела Ковачић у у њој су учествовали ученици одељења II-3 и II-2. Честитамо нашој малој и успешној глумачкој трупи и желимо им да их победнички дух и глумачки жар прати кроз цео живот.
Предавање за учитеље и наставнике физичког васпитања

Предавање "Физичка активност и правилна исхрана деце млађег основношколског узраста" одржано је 12.3.2014. године у нашој школи. Предавач је била др Тамара Гавриловић из Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије.
Час физичког васпитања

Мали део часа фискултуре у нашој школи.
Огледи-хемија

Ученици старијих разреда изводили огледе својим млађим другарима заједно са наставницом хемије Љиљаном Ђурђевић