_____________________
Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

РТС - Моја школа

Пројекат
Age is just a number


ВРШЊАЧКИ ТИМ


ЕКО ШКОЛА


ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________


Базен

Основна школа „Ђорђе Крстић“ једна је од ретких у Београду и Србији која има школски базен. У школском базену се веома успешно изводи редовна настава физичког васпитања, односно по један час недељно за свако одељење старијих разреда у склопу редовног предмета физичко и здравствено васпитање.
Од 2023. Године, у складу са новим правилником о финансирању основнообразовних установа, школа ће бити у могућности да понуди наставу пливања и ученицима првог циклуса у складу са програмом и планом рада школе.
У вечерњим часовима, у оквиру проширене делатности, базен је отворен и за децу из других школа са територије града Београда за коју организујемо обуку непливача и рекреативно пливање. Обуку изводе квалификовани тренери – професори физичког васпитања са лиценцом. Посебну пажњу посвећујемо исправности воде и температури. Редовну контролу исправности воде врши Градски завод за јавно здравље. Школа пливања ради од 18-21 час и могу да је  похађају  ученици школског узраста као и предшколци. Ову услугу школа организује у склопу своје проширене делатности коју је одобрило Министарство просвете, науке и технолошког развоја.
Имајући у виду све ове предности које нам пружа постојање и рад школског базена са поносом можемо да кажемо да су нашим ученицима пружени услови за бављење спортом далеко бољи него већини друге деце у Београду.
У случају неповољне епидемиолошке ситуације, активности на школском базену биће смањене и прилагођене текућим условима а у складу са препорученим мерама Кризног штаба и МПНТР.


Проширена делатност школе - "Школа пливања"

У поподневним часовима базен је отворен и за децу из других школа са територије града Београда за коју организујемо обуку непливача и рекреативно пливање. Обуку изводе квалификовани тренери – професори физичког васпитања са лиценцом. Посебну пажњу посвећујемо исправности воде и температури. Редовну контролу исправности воде врши Градски завод за јавно здравље. Школа пливања ради од 16-22 часa а могу да је похађају  ученици школског узраста као и предшколци.
Цена:
6.000,00 динара за месец дана и три термина недељно (за наше ученике цена је 5.500,00 динара)
4.500,00 динара за месец дана и два термина недељно ( за наше ученике цена је 4.000,00 динара)