_____________________
Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

РТС - Моја школа

Пројекат
Age is just a number


ВРШЊАЧКИ ТИМ


ЕКО ШКОЛА


ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________


обавештење

Продужени боравак

Датум: 07. Septembar 2014 08:41 Категорија: обавештење


Прочитај

Радне свеске и уџбеници

Датум: 06. Septembar 2014 11:47 Категорија: обавештење


Подсећамо родитеље да сви ученици старијих разреда добијају један основни комплет уџбеника који на крају школске године враћају разредном старешини док радне свеске, збирке и уџбенике за страни језик купују сами. Ученици у школу не морају носити уџбенике јер у свакој учионици постоје уџбеници из одговарајућег предмета који се могу користити на часу. Уједно молимо ученике да не износе из школе уџбенике који су у кабинетима.
Списак уџбеника који ће се у овој школској години користити у нашој школи можете наћи овде.  

Прочитај

Шта знамо о саобраћају

Датум: 06. Septembar 2014 11:04 Категорија: обавештење

У сарадњи са СУП-ом Чукарица данас је у нашој школи организована посета саобраћајца који је у одељењима првог рареда ученицима указао на правилно понашање у саобраћају што ће им бити од велике користи на путу од школе до куће.
 
    

Прочитај

Прваци добро дошли!

Датум: 06. Septembar 2014 10:56 Категорија: обавештење

Првог септембра су нашим новим ђацима добродошлицу пожелели прошлогодишњи четвртаци и учитељи Данијела, Љиљана, Станко, Снежана, Мила, Дајана, Наташа, Биљана и Милица а све присутне је поздравила директорка школе Аленка Пантић.
 
   

  Прочитај

Почетак школске 2014/2015.

Датум: 31. Avgust 2014 10:01 Категорија: обавештење


Драги наши ученици и поштовани родитељи, ова школска година у нашој школи почеће са следећим распоредом: пре подне крећу ученици црвене смене (индески 4, 5 и 6), а по подне ученици плаве смене (индекси 1, 2 и 3). Пре подне настава почиње у 8 часова, док у 14 часова креће поподневна смена.

За ђаке прваке организоване су приредбе по сменама. Спискови су истакнути на улазним вратима школе.  Приредба за ученике плаве смене у 18 часова, а за ученике црвене смене у 19 часова. Д О Б Р О     Д О Ш Л И ! ! !
 

Прочитај