_____________________
Упознајте нас

Родитељи, добродошли...

Ђачки кутак

РТС - Моја школа

Пројекат
Age is just a number


ВРШЊАЧКИ ТИМ


ЕКО ШКОЛА


ПРАТИТЕ НАС И НА...


СЛУШАЈТЕ И ГЛЕДАЈТЕ НАС


_________________


обавештење

Настава на даљину

Датум: 14. Mart 2021 10:15 Категорија: обавештење

У складу са препоруком Кризног штаба за сузбијање пандемије вируса COVID – 19 и одлуке Министарстава просвете, науке и технолошког развоја, од понедељка, 15.3. 2021.године, школа прелази на систем учења на даљину („онлајн“) за ученике од петог до осмог разреда.
Ученици првог циклуса (од 1. до 4. разреда) наставу похађају непосредно у школи, сваког радног дана по непромењеном распореду. Продужени боравак ради по постојећој сатници.
Ученици другог циклуса (од 5. до 8. разреда) имаће организовану наставу на даљину у реалном времену, обе смене у исто време и према важећем распореду часова. Ученици ће се укључивати у одређено време у своје „Гугл-учионице“, у оквиру којих ће пратити наставу кроз постављене материјале или неки други облик комуникације са својим наставницима. Часови ће трајати по 45 минута а настава ће се одржавати у поподневном термину, почев од 14 часова и у исто време за обе смене (плава и црвена). Сатница рада дата је у табели:


 

 
Након добијеног упутства школа је о новом начину рада обавестила све запослене, ученике и родитеље. Овај модел рада трајаће до одлуке надлежног министарства о промени начину рада, односно враћању на непосредни облик наставе.
 

Прочитај

Припремна настава за осмаке

Датум: 04. Mart 2021 15:44 Категорија: обавештење

Прочитај

Дан државности - државни празник

Датум: 12. Februar 2021 11:18 Категорија: обавештење

Поштовани ученици и родитељи,
Обавештавам вас да су понедељак и уторак 15. и 16. фебруар нерадни дани на основу календара рада школе који је утврдило МПНТР.  Тих дана обележава се Дан државности Републике Србије а у исто време и Дан уставности Србије.
Школа почиње са радом у среду 17. фебруара по утврђеном распореду.


Прочитај

Бесплатни уџбеници

Датум: 05. Februar 2021 12:35 Категорија: обавештење


Министарство просвете, науке и технолошког развоја планира да и за школску 2021/22. годину, по доношењу Одлуке Владе Републике Србије, обезбеди бесплатне уџбенике које су школе изабрале да користе у настави за ученике основних школа.
 
У школској 2021/22. години биће обезбеђени бесплатни уџбеници за ученике наше школе који испуњавају неки од наведених услова:
  1. Ученик је из социјално/материјално угрожене породице (доставити решење којим се утврђује право на остваривање социјалне новчане помоћи из надлежног центра за социјални рад)
  2. Ученик је треће или свако наредно дете које је у редовном систему школовања ( доставити потврду за старију децу из породице да су ученици средње школе или да похађају факултет; ако су старија деца наши ђаци не треба ништа)
  3. Ученик основно образовање стиче по индивидуалном образовном плану (документације је у школи)
  4. Ученик похађа наставу као дете са сметњама у развоју или  индвалидитетом а образовно-васпитни рад остварује по индивидуалном образовном плану (документација је у школи)
Подробније информације можете добити код одељењског старешине.

Прочитај

Обавештење

Датум: 27. Novembar 2020 15:28 Категорија: обавештење

 
На основу Уредбе Владе Републике Србије, којом се прописују нове мере за организацију рада основних и средњих школа и измена школског календара за школску 2020/21. годину, обавештавам вас о следећем:

1. Прво полугодиште текуће школске године завршава се 18. децембра, зимски распуст траје од 21. децембра 2020.  до 15. јануара 2021. године. Друго полугодиште почиње 18.јануара 2021.

2. Настава у првом циклусу (од 1. до 4. разреда) обавља се по непромењеном распореду и начину рада до краја првог полугодишта а у складу са постојећим оперативним планом рада школе.

3. Настава у другом циклусу (од 5. до 8. разреда) остварује се путем наставе на даљину у гугл учионицама по важећем распореду часова и у периодима када се одвијала и у непосредној настави, тако што часови трају по 30 минута а гугл учионици приступа цело одељење у исто време.
 
У припреми је измена оперативног плана рада школе, те ће и овај документ бити објављен у понедељак, када га усвоји тим за квалитет наставе.

Директор школе: Јелена Воларов
 

Прочитај

Распоред похађања наставе

Датум: 11. Oktobar 2020 09:13 Категорија: обавештење

Прочитај

Распоред похађања наставе

Датум: 25. Septembar 2020 09:07 Категорија: обавештење

Прочитај

Безбедан боравак у школи

Датум: 23. Septembar 2020 11:36 Категорија: обавештење


Прочитај

Обавештење за родитеље

Датум: 14. Septembar 2020 08:31 Категорија: обавештење

 
Поштовани родитељи,
           Ситуација у којој смо се сви заједно нашли, од марта месеца па до данас, није нимало лака, како за породицу тако и за школу.Сведоци смо потпуно друге стварности,  на коју смо сви  били приморани да се у рекордном року навикнемo. Овим дописом желимо да се захвалимо  Вама на указаном поверењу и подршци коју смо од Вас добијали како раније, тако и од почетка измењеног начина рада. Ви представљате нашу најачу карику у ланцу подршке  ученицима. Као и до сада,надамо се јаком радном савезу и у будућим данима.
           

Прочитај

План рада у школској 2020/21.

Датум: 26. Avgust 2020 10:52 Категорија: обавештење


Тим за обезбеђивање квалитета и развоја ОШ "Ђорђе Крстић" припремио је Оперативни план организације и реализације образовно-васпитног рада у школској 2020/21. години у условима пандемије. Овај план је усвојило Наставничко веће а са његовим садржајем упознати су чланови Савета родитеља и Школског одбора.
Оперативни план рада можете преузети овде.

Прочитај